Uncategorized

CIT831 Noun E-exam Past Question & Answers

  1. __ outline the logic and steps of the system or an individual feature Answer:flow diagrams

2._______is a design philosophy and a process in which the needs, wants, and limitations of the end user of an interface or document are given extensive attention at each stage of the design process
Answer: User-centered design (UCD)

3.The basic principles of cognitive psychology provide grounding for interaction design includes the following except …
Answer: AVOIDANCE

4.the discipline of defining the behavior of products and systems that a user can interact with is …
answer: Interaction Design

5.Which of the following can perform the task of transcribing a memo and send it to a mailing list?
Answer: wordprocessor

6.The Scandinavian tradition of design of IT artifacts is called ….
Answer: Cooperative design

7.participatory design is used in which of the following?
Answer: urban design

8.In human-computer interaction and computer science, _ usually refers to the elegance and clarity with which the interaction with a computer program or a website is designed.
Answer: usability

9.To save screen space menu items are often clustered in _
Answer: pulldown

10.Command language is the earliest form of interaction style and is still being used though mainly on ….
Answer: Linux/Unix operating systems.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock Detected

Please Enable Ads to have a smooth reading and using time